Arama
Arama Sonuçları
Tüm emeklileri ilgilendiriyor!.. Yargıtay’dan emsal karar
Emeklilerin kullandıkları kredilerle ilgili Yargıtay’dan emsal bir karar çıktı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Geleceğe Nefes Kadın Kooperatifi ilk genel kurulunu yaptı
Kastamonu Geleceğe Nefes Sıfır Atık Geri Dönüşüm Kadın Kooperatifi kuruluşunun ardından ilk genel kurulunu yaptı. Kastamonu Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrede yönetim kurulu ve denetim kurulu oluşturuldu.
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Kastamonu ilk STK'sı, Genel Kurulu'nu yaptı!
Kastamonu'da 1963 yılında kurularak Kastamonu'nun ilk STK'sı olarak kayıtlara geçen Tosya Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Dernek Başkanlığına yeniden mevcut başkan Ali Osman Tekin seçildi.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
KSK’da ‘resmi’ Cengiz Aygün dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor Kulübü, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen olağanüstü genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.
Cengiz Aygün: 'Sabrımız taştı'
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, kongre öncesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı.
Kastamonuspor’da ‘Cengiz Aygün’ sesleri!..
KULÜP BAŞKAN BURAK İZBELİ BIRAKIYOR, YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDI. ONURSAL BAŞKAN CENGİZ AYGÜN'ÜN KULÜP BAŞKANI OLMASI BEKLENİYOR
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
5 bin TL ikramiyede tarihler belli oldu!
Uzun bir süredir gündemde olan ve Meclis'te görüşmeleri devam eden emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesine ilişkin, ikramiyelerin yatacağı tarih belirlendi.
Esnafa EYT müjdesi
Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) ardından milyonlarca kişiye erken emeklilik geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği küçük esnafa erken emeklilik hayata geçiyor.
Milletvekili Uluay, TBMM’de söz almaya devam ediyor
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM’de ‘1 dakika’lık konuşmalarına devam ediyor. Uluay; bugün yaptığı konuşmada da ‘enerji tasarrufu’ konusunu gündeme aldı…
CHP'de alkışlar ve gözyaşları durmadı!
Parti Meclis Üyesi olarak seçilen CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin Kastamonu İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı'yı kapıda alkışlarla karşılayan partililer büyük bir heyecan yaşadı. Açıklama yaparken duygulanan İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı göz yaşlarını tutamadı.
Milletvekili Uluay, konuşmasını tamamlayamadı
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM’de söz aldı. Muhtarla ilgili konuşma yapan Uluay; konuşmasını verilen sürede tamamlayamadı…
Türkiye’nin kalbi Filistin için atacak
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Teşkilatı, Konya’daki büyük mitinge tam kadro katılıyor
Vali Dallı Azdavay'da!
Vali Meftun Dallı, Kastamonu'da bir süredir devam ettiği ilçe ziyaretleri kapsamında Azdavay ilçesini ziyaret etti.
ABB Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti
Anadolu Basın Birliği Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti. Kastamonu’da 6 kişi listede yer aldı…
Emekliye zam ne zaman geliyor? memur maaşı artışı nasıl devam edecek? İşte cevaplar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarıyla ilgili düzenleme yapılacağını söyleyerek, "Fazla uzamaz, yani en kısa zamanda. 2024'e inşallah bunun kararlarını vermiş olarak gireriz" açıklamasını yaptı. Öte yandan memurların zam oranı, gerçekleşen enflasyona göre ocak ayında belli olacak. Emekli ve memurların zamları belirlenirken neler dikkate alınacak ve ne kadar zam verilmesi bekleniyor? İşte detaylar...